Tırnak Süsleme Güzelyalı

Protez Tırnak Ne Kadar Kalıcı?

Protez tırnak Ne kadar kalıcı, bu soruya en iyi cevaplardan birini Ece Aras’tan alabilirsiniz. Protez tırnağın kalıcılığı kişiden kişiye kullanım şekline göre değişmektedir. Kişiye göre değişen tırnak uzama hızına göre önerilen ortalama süre 3-4 haftadır. Periyodik protez tırnak bakımları yapıldığı sürece istenilen süre kadar kullanılabilir ve kişi istediği zaman da çıkartılabilir.

İzmir Protez Tırnak Kursları

Queen Nails, Protez Tırnak yapımını öğrenmek isteyenlere de yardımda bulunmaktadır. Uzmanımız Ece Aras, verdiği yardımcı eğitimlerde, kısa zamanda tüm bilinmesi gerekenleri öğrencilerine aktarmaktadır.
Dilerseniz Protez Tırnak Kursunun yanı sıra NailArt ve Kalıcı Oje eğitimi de alabilirsiniz. Protez Tırnak

Protez Tırnak Kampanyaları İzmir

İzmir’de bir çok lokasyonu bulunan Oueen Nails, Protez Tırnak Hizmetinde çok özel promosyonlarla müşterilerini ağırlıyor. Şu anda tüm el için Protez Tırnak hizmetimizde %30 indirim sağlamaktayız. Fiyatlarımızı sizler için indirdik! 

Protez Tırnak İzmir Logosu

Protez Tırnak İzmir Fiyatları

İzmir de Protez tırnak için birbirinden farklı fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz, kullanılan protez tırnak malzemesinin markasından, protez tırnak ürünün kalitesinden, firmaların bulunduğu lokasyondan ve tabi ki yapılacak uygulama becerisinden dolayı bir çok farklı fiyat görebilirsiniz.